EK-pool

Door deze pool te downloaden bespaart u zich als organisator veel werk zonder dat u een professional hoeft te zijn in Excel. Na het instellen van uw eigen reglement kunt u de deelname formulieren mailen of uitdelen aan vrienden, familie en of collega’s. Wanneer u deze van hun terug krijgt kunt u de deelnamecode eenvoudig kopiëren naar het beheerders bestand. Hierna hoeft u alleen nog maar de uitslagen bij te houden en genieten van het gemak en plezier dat deze pool u geeft.


De sterke punten van de EK-pool:


Het reglement en de puntentelling van de pool geheel naar eigen wens aan te passen, zie ook de pagina Mogelijkheden.

Zelf de keuze als organisator welke onderdelen u aan de pool wilt toevoegen, bijvoorbeeld: de eindstand, de TOTO, de eindstand in de groep en bonusvragen.

Deelnemers in teams tegen elkaar laten voor de eerste positie op de ranglijst voor teams.

hoeft alleen nog maar de uitslagen van de wedstrijden in te voeren en de punten worden automatisch toegekend aan de deelnemers.

Geen verplicht gebruik van macro’s, dus u en de deelnemers hoeven ook de beveiliging tegen macro’s niet uit te schakelen.

U kunt voor elke deelnemer bijhouden of deze de eventuele inleg betaald heeft of niet.

Door de Deelnamecode hoeft u niet alle voorspellingen handmatig in te voeren.

Directe feedback wanneer de Deelnamecode onjuist is of een cel niet goed is ingevoerd.

Op basis van eerdere voorspellingen kan de deelnemer een suggestie getoond worden bij het invullen van het Deelname Formulier.

Extra Bonusvragen met openvragen, benaderingsvragen en interessante stellingen die iedere deelnemer voor een dilemma zal stellen.

De Ranglijst geeft zowel de vooruitgang aan als het scoringspercentage van iedere deelnemer. Indien van toepassing wordt ook de tussenstand voor de Bonusvragen weergeven.

Een extra werkblad die de voorspellingen voor de volgende speeldag weergeeft voor nog meer spelbeleving. Of deel met de deelnemers een statisch overzicht van de voorspellingen per wedstrijd om de spanning erin te houden.

Een Helpfile die u stap voor stap helpt met het organiseren van uw pool inclusief enkele video tutorials.

Ingebouwde Beheerdersmodule, een tool die is ontwikkeld om u te hepen bij het opzetten en het beheren van de pool. Hiermee kunt u onder andere de pool personaliseren, teams inschakelen, deelnemers beheren en uitslagen downloaden.