Welkom op Excel-pool.nl

LET OP:

Nieuwe update beschikbaar voor het Beheerders Bestand naar versie 20.20. Open hiervoor de Beheerdersmodule (Ctrl+M) en controleer op updates. Ter info, hoewel de punten per wedstrijd op de ranglijst niet goed worden weergeven zijn de totale scores per speeldag wel juist. Met de update naar versie 20.20 zal dit worden opgelost. (21-06-21)

U wilt op u werk, met u vrienden of gewoon gezellig thuis met uw familie een pool organiseren om een extra dimensie te geven aan het Europees kampioenschap Voetbal 2020 in Europa.

Met behulp van de Excel-bestanden die op deze site te downloaden kunt u dat nu helemaal zelf doen en beheren zonder dat het veel tijd in beslag neemt.

U hoeft hiervoor geen professional te zijn met Excel en u bent ook niet verplicht om macro's te gebruiken waardoor hij altijd zal werken op uw computer.

En als bonus heeft u ook nog ongekend veel mogelijkheden om uw pool naar eigen wens in te stellen en te personaliseren.Tijdbesparend

Overzichtelijk en Eenvoudig

Naar eigen wens in te stellenLet op: alleen beschikbaar voor de Microsoft Windows versies van Excel. Bij twijfel download dan de DEMO versie van de pool vanaf de download pagina.